Links

Onderstaande links bevatten belangrijke informatie voor huurders.

Huuraanpassing Vidomes
http://www.vidomes.nl


Regelingen voor minima Leidschendam-Voorburg
http://www.lv.nl/minima


Huurdersvragen

Op deze website worden huurdersvragen beantwoord.
www.huurders.info


Tips om energie te besparen
Een overzicht met meer dan 100 tips om energie te besparen. In het dossier wordt onder andere ingegaan op het voorkomen van sluipverbruik en het besparen op het verbruik van (huishoudelijke) apparaten. Door de hoeveelheid toepasbare bespaartips, kan vrijwel iedereen vandaag nog beginnen met het besparen van energie. Zo wordt er een bijdrage geleverd aan een beter milieu en kan je tientallen euro's besparen op de energierekening.
www.energieaanbieding.nl


Woonbond
De Nederlandse Woonbond is de landelijke vereniging van huurders en woningzoekenden. De Woonbond staat voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties. Alle huurders kunnen kosteloos de huurderslijn bellen met hun vragen: 020-5517755.
www.woonbond.nl

Aedes
Aedes is een Vereniging van woningcorporaties. Zij geeft duidelijk inzicht in belangrijke onderwerpen in de sociale woonsector.
www.Aedes.nl


Huurdersvereniging

Website met informatie van en voor huurders in Nederland.
www.huurdersvereniging.nl


Energieportal

Website die onderwerpen mbt energie behandelt.
https://www.energieportal.nl/onderwerpen/vrom


Rijksoverheid

Op de website van de Rijksoverheid vindt u informatie over o.a. huurverhoging, onderhoud van de huurwoningen, servicekosten, de huurprijs en puntentelling.
www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning


Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector
Op deze website staan zaken die u als huurder op het gebeid van dienstverlening van de woningcorporaties mag verwachten.
www.kwh.nl


Woonnet Haaglanden

Op deze website staat het actuele woningaanbod. U kunt zich via de website inschrijven als woningzoekende. Reacties gaan middels een contactformulier.
www.woonnet-haaglanden.nl


Woningwet 2015

Op deze website vindt u o.a. een kennisbank en bibliotheek met informatie over de Woningwet 2015 die per juli 2015 is ingegaan.
www.woningwet2015.nl


Huurtoeslag

Op deze website kunt u zonder DigiD huurtoeslag aanvragen.
www.toeslagenaanvraag.nl


Huurcommissie

De Huurcommissie is een onafhankelijke organisatie die zich bezighoudt met geschillen tussen huurders en verhuurders. U kunt op deze website o.a. bezwaar maken tegen huurverhoging.
https://www.huurcommissie.nl

Reimarkt Quikscan
Met onze Quickscan kom je er heel gemakkelijk achter welke maatregelen rondom verduurzamen jij nog kan doen in je huis. Ook ontvang je de kosten en de besparingen in je mail!
https://reimarkt.nl/quickscan

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Dan kunt u via het contactformulier of telefonisch uw vraag stellen. U krijgt altijd antwoord.