Links

Onderstaande links bevatten belangrijke informatie voor huurders.

Website Vidomes
http://www.vidomes.nl


Huurdersvragen

Op deze website worden huurdersvragen beantwoord.
www.huurders.info

Woonbond
De Nederlandse Woonbond is de landelijke vereniging van huurders en woningzoekenden. De Woonbond staat voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties. Alle huurders kunnen kosteloos de huurderslijn bellen met hun vragen: 020-5517755.
www.woonbond.nl

Energieportal
Website die onderwerpen mbt energie behandelt.
https://www.energieportal.nl/onderwerpen/vrom

Rijksoverheid
Op de website van de Rijksoverheid vindt u informatie over o.a. huurverhoging, onderhoud van de huurwoningen, servicekosten, de huurprijs en puntentelling.
www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning

Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector
Op deze website staan zaken die u als huurder op het gebeid van dienstverlening van de woningcorporaties mag verwachten.
www.kwh.nl

Woonnet Haaglanden
Op deze website staat het actuele woningaanbod. U kunt zich via de website inschrijven als woningzoekende. Reacties gaan middels een contactformulier.
www.woonnet-haaglanden.nl

Woningwet 2015
Op deze website vindt u o.a. een kennisbank en bibliotheek met informatie over de Woningwet 2015 die per juli 2015 is ingegaan.
www.woningwet2015.nl

Huurtoeslag
Op deze website kunt u zonder DigiD huurtoeslag aanvragen.
www.toeslagenaanvraag.nl

Huurcommissie
De Huurcommissie is een onafhankelijke organisatie die zich bezighoudt met geschillen tussen huurders en verhuurders. U kunt op deze website o.a. bezwaar maken tegen huurverhoging.
https://www.huurcommissie.nl

Reimarkt Quikscan
Met onze Quickscan kom je er heel gemakkelijk achter welke maatregelen rondom verduurzamen jij nog kan doen in je huis. Ook ontvang je de kosten en de besparingen in je mail!
https://reimarkt.nl/quickscan

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Dan kunt u via het contactformulier of telefonisch uw vraag stellen. U krijgt altijd antwoord.