Huurdersraad zoekt Huurders voor Huurders
Huurdersraad Vidomes vertegenwoordigt en behartigt belangen voor u en andere mensen die wonen in de 18.000 huurwoningen van Vidomes in Delft, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer en Den Haag.

Huurders hebben plichten en rechten. We zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we hulp bij nodig van huurders die zich sterk willen maken voor hun eigen belang, maar ook dat van die andere huurders die wonen in de woningen van Vidomes. Bent u iemand die oog heeft voor het algemeen belang van huurders? Heeft u een open persoonlijkheid en wilt u zich sterk maken voor prettig en veilig wonen? Dan is dit een geweldige functie voor ú!

In het bestuur van Stichting Huurdersraad Vidomes in Zoetermeer is op korte termijn een vacature beschikbaar voor de functie van voorzitter, vicevoorzitter en algemeen bestuurslid. Met het oog op het verstrijken van de zittingstermijn van de voorzitter en de vicevoorzitter in 2022, én de uitbreiding van het bestuur op korte termijn, zijn diverse functies met een sociaal-maatschappelijk karakter vacant.

Meer weten of direct aanmelden? Ga naar www.denieuwewind.nl/huurdersraad.
We heten u graag welkom in ons betrokken en professionele team!
Aanmelden kan nog tot 24 mei 2021

Reacties