Vidomes organiseert een aantal keer per jaar een pubquiz. Een erg leuke manier om uw buren (beter) te leren kennen in een informele en gezellige sfeer. Waar u tegelijkertijd uw kennis over een bepaald onderwerp kunt testen en opdoen. En natuurlijk kans maakt op mooie prijzen.

Dit jaar is ‘duurzaam leven‘ het thema van de pubquiz. Niet alleen zijn goede antwoorden handig voor de score, het helpt alle deelnemers ook om goed na te denken en te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om zelf duurzaam te leven. Wat zijn de gevolgen voor het klimaat? Hoe kun je het energieverbruik verlagen? En hoe creëer je een duurzame leefomgeving?

Tijdens de quiz worden er ook handige tips gegeven over hoe bewoners hun energieverbruik (en dus ook energiekosten) kunnen verlagen.

Organisatie
Vidomes heeft uw hulp nodig bij het onder de aandacht brengen van de quiz. Denkt u dat uw buren en medebewoners het leuk en interessant vinden om mee te doen aan deze pubquiz? Laat het Vidomes weten via r.koning@vidomes.nl. De quiz kan dan samen met u worden georganiseerd in uw complex of op een locatie in uw wijk. Samen kan worden bepaald waar en wanneer de quiz wordt georganiseerd.

Reacties