Huurdersraad Vidomes is op zoek naar een bestuurssecretaris voor +/- 12 uur per week

Huurdersraad Vidomes is een zelfstandige stichting voor de huurders van woningcorporatie Vidomes. De woningcorporatie bezit ongeveer 18.000 woningen in de gemeente Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Huurdersraad Vidomes maakt zich sterk om de belangen van de huurders te realiseren.
Dit is tevens de visie van de Huurdersraad, want die belangen vormen de drijfveer van de stichting. De Huurdersraad zet zich in voor tevreden huurders en een prettige woon- en leefomgeving.

De drie uitgangspunten

  1. Huurdersraad Vidomes maakt zich sterk voor haar huurders. Het vormt de ogen en oren van de huurders en geeft een stem.
  2. Huurdersraad Vidomes maakt zich sterk voor de bewonerscommissies. Er wordt ondersteuning gegeven, het dient als vangnet bij problemen en lost met elkaar vraagstukken op.
  3. Huurdersraad Vidomes maakt zich sterk voor Vidomes, de gemeenten en andere samenwerkingspartners. De Huurdersraad is een kritische en serieuze gesprekspartner, geeft gevraagd en ongevraagd advies en zoekt op elk terrein de samenwerking om gezamenlijke doelen te stimuleren.

Functieomschrijving

De bestuurssecretaris ondersteunt en adviseert het bestuur van Huurdersraad Vidomes en is de officemanager van de organisatie. De bestuurssecretaris bewaakt de reactietermijn van adviezen aan de corporatie, plant interne- en externe vergaderingen en houdt de agenda’s van bestuursleden bij. Ook plant en organiseert de bestuurssecretaris bestuursvergaderingen en is hierbij aanwezig om notulen te maken. De bestuurssecretaris voert de financiële administratie uit en bewaakt het budget.

Profiel

Voor deze veelzijdige rol zijn wij op zoek naar een kandidaat met HBO denk- en werkniveau, met een hands-on mentaliteit. Bij voorkeur op ZZP basis. De functie van bestuurssecretaris is op basis van +/- 12 uur per week. Ervaring met volkshuisvesting is een pre.

Wil jij graag aan de slag in een gedreven en hardwerkend team? Staat gelijkwaardigheid, plezier en presteren daarbij centraal? Stuur dan een mail met C.V. en motivatie naar Rien van der Winden via m.vanderwinden@huurdersraadvidomes.nl

 

 

Reacties